שדר גרילים- גריל גז ומטבחי חוץ
 
 
 
 
חפש
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מכשיר שווארמה

 
 
לכל אחד מאיתנו יש את מסעדת השווארמה האהובה עליו, אליה הוא מגיע כשהוא רעב. חובבי השווארמה המושבעים בוודאי גם חלמו לא אחת על מכשיר שווארמה ביתי משלהם, שיאפשר להם ליהנות מאותה מנה אהובה מבלי לצאת מפתח הבית. למרבה המזל כיום ניתן להגשים את החלום הזה ובקלות רבה יחסית.
חברת ש.ד.ר מספקת מתקנים מקצועיים וביתיים, שיאפשרו לכל אחד מכם להכין לעצמו את המנה האהובה עליו.

מכשיר שווארמה מקצועי – צליית בשר בשיטה ייחודית

מתקן מקצועי הוא סימן ההיכר של כל שיפודיה, מסעדה מזרחית או דוכן. מתקן מקצועי כולל שיפוד ארוך וגדול, שעליו משפדים את הבשר, ומסביבו מבער אינפרא אדום. מבער זה מאפשר לצלות את הבשר ללא פיח או עשן, כמו במנגל או בגריל. שיטת בישול זו גם אינה דומה לבישול בשר בתנור או בסיר, ולכן בשר השווארמה מתבשל בצורה המיטבית, מבלי שיתייבש או שיישרף.
מסעדות למיניהן נוהגות להזמין ממפעלי בשר שיפודים קפואים, כשהם כבר מתובלים ומוכנים. השיפוד שבמתקן ועליו הבשר, מסתובב באיטיות כדי להבטיח צלייה אחידה ושווה של כל חלקי הבשר, מכל צדדיו. לאחר שהבשר מוכן, חותכים את רצועות הבשר מהשיפוד באמצעות סכין ידנית או חשמלית.

מכשיר ביתי – בשר עסיסי בבית הפרטי


מכשיר שווארמה ביתי בנוי על עיקרון זהה לזה של מתקן מקצועי. ההבדל היחיד הוא בגודל. בעוד שמתקן מקצועי הוא גדול במיוחד, ובו שיפוד גדול המיועד לצליית קילוגרמים רבים של בשר בו זמנית, מתקן ביתי הוא קטן יותר. בעוד שמתקן מקצועי נועד לצלות כמות בשר שאמורה להספיק למאות סועדים לאורך היום (ולעיתים מדובר במתקן כפול, המיועד לשני שיפודים גדולים), מתקן שווארמה ביתי נועד בדרך כלל לצליית כמות בשר קטנה יחסית – עבור משפחה גדולה או מספר רב של חברים.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
רח' משה שרת 2, ראשון לציון
טל': 9612039 – 03
אבי: 052-8052244 | עדנה: 052-8062244 | פקס: 9617454 - 03
דוא"ל: shadar84@gmail.com  |  shadar1@netvision.net.il 
שדר גריל בגוגל פלוס  Google+